Ski-juwel Wildschönau 2010 Meter

Wil je weten of deze accommodatie nog beschikbaar is?

Stuur een email naar barteljorisstraat@gmail.com
Vermeldt de gewenste huurperiode en het aantal personen. Vermeldt ook om welk huis het gaat!
Dan sturen wij zo snel mogelijk een reactie, meestal binnen een werkdag. Je kunt ook even bellen, telefoonnummer 0612401357 (na 14 uur).

Skigebied Wildschönau behoort met de bouw van een nieuwe gondel tot de top 10 skipistes van Oostenrijk.

Het is heerlijk skiën in Oostenrijk in dit ski-juweel! Met een totale pistelengte van 145 km en 47 liften draagt dit gebied met respect de naam Ski-juweel Wildschönau Alpbach. De mogelijkheden zijn talrijk. Er is een grote variatie aan skipistes en moeilijkheidsgraden op de vele pistes die skigebied Wildschönau rijk is. De chalets Oostenrijk liggen midden in dit prachtige skigebied, vaak vlakbij de liften, die u naar de enorme pisten brengt.

Chalets en skien Oostenrijk: Ski-juweel Wildschönau: pret voor elk

Het skigebied, dat in 1947 voor het operatief ging, heeft op de brede bergruggen een grote variatie aan lichte, middelzware en zware afdalingen. De grote gondels brengen u, via tussenstations naar hoogtes van ± 2000 meter. U kunt dus ook bij ‘warm weer’ goed skiën in dit skigebied. Al in oktober is de sneeuwgrens vaak al op 1400 meter en begint het skien Oostenrijk op deze piste. De tussenstations liggen in veel gedeeltes vrij hoog, zodat skiën in goede sneeuw gegarandeerd wordt. Natuurlijk heeft het gebied een breed scala aan besneeuwings-installaties, zodat ook bij ‘geen sneeuw’ er verse sneeuw ligt op de piste. Ski-juweel Wildschönau behoort nu tot de top tien van de skigebieden Oostenrijk.

Skien Oostenrijk in de Wildschönau Tirol

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

47 liften, 145 km perfect geprepareerde pisten, het „Pistengütesiegel“, gastvrijheid, het zijn maar een paar voordelen van de Wildschönauer Bergbahnen.

Het pistenaanbod strekt zich uit van oefenhelling voor beginners, over brede pistes voor de relaxte skiër, tot aan FIS afdalingen voor profis.

Daarnaast beschikt het gebied over fantastische tiefschneeafdalingen, renn-afdalingen, een snelheidsafdaling, snowboardparken en natuurlijk is het gebied sneeuwzeker. Het winterseizoen loopt van midden december tot april. Ski-juweel Wildschönau behoort nu tot de top tien van de skigebieden Oostenrijk.

chalet_oostenrijk_wildschoenau

Onderscheidingen

Voor het skien Oostenrijk zijn er voor dit gebied nieuwe onderscheidingen: 4 sterren voor het skigebied Wildschönau bij testportal skiresort.de. Bij de skitest van dit seizoen van skiresort.de hebben de Wildschönauer Bergbahnen in verschillende categorieën weer goede resultaten behaald: 4 sterren als topskigebied, top pistenaanbod, top liften… De Wildschönau heeft eveneens 5 sterren behaald als TOP skigebied voor families en kinderen. De skilessen worden ook in het Nederland gegeven. Ski-juweel Wildschönau behoort nu tot de top tien van de skigebieden Oostenrijk.

Skilessen in het Nederlands

Zoals op elk zichzelf respecterend skigebied heeft u ook hier de mogelijkheid om skilessen in het Nederlands te krijgen. Er zijn hele leuke aanbiedingen te krijgen hierbij. Zo is vaak de mogelijkheid om skilessen te nemen op de beginnerslift van een van de skischolen, zonder te moeten betalen voor de skipas. Zo kan je skiles nemen, zonder een skipas erbij te moeten aanschaffen. Je kan in dat geval toch met de skibus, omdat die weer met de toeristenkaart – vaak inbegrepen bij hotels en pensions – toegankelijk zijn.

Meer informatie op www.wildschoenau.at

Wil je weten of deze accommodatie nog beschikbaar is?

Stuur een email naar barteljorisstraat@gmail.com
Vermeldt de gewenste huurperiode en het aantal personen. Vermeldt ook om welk huis het gaat!
Dan sturen wij zo snel mogelijk een reactie, meestal binnen een werkdag. Je kunt ook even bellen, telefoonnummer 0612401357 (na 14 uur).