Wilder Kaiser Brixental 1957 Meter

Wil je weten of deze accommodatie nog beschikbaar is?

Stuur een email naar barteljorisstraat@gmail.com
Vermeldt de gewenste huurperiode en het aantal personen. Vermeldt ook om welk huis het gaat!
Dan sturen wij zo snel mogelijk een reactie, meestal binnen een werkdag. Je kunt ook even bellen, telefoonnummer 0612401357 (na 14 uur).

Wilder Kaiser | Chalet Oostenrijk biedt ook groepshuizen, pensions en groepshotels voor de wintersport.

groepsaccommodatie in skigebied Wilder Kaiser Tirol

Chalet Oostenrijk verhuurt accommodaties in skigebied Wilder Kaiser Brixental. Het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental ligt in het hart van de Kitzbüheler Alpen en is het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. Niet voor niets staat dit wintersportgebied altijd hoog op de lijst van populairste skigebieden. Onder de naam ‘Best of SkiWelt’ zijn drie schitterende lange skitochten uitgezet. Dit zijn de Salverunde (12 km), de Kaiserrunde (20 km) en de Westendorfrunde (30 km). De tochten gaan over prachtige pistes met heerlijke afdalingen en je hebt er mooi uitzicht op de Kitzbüheler Alpen. De website wintersporters.nl heeft genoemde informatie op hun site staan. Van de skigebieden is de Wilder Kaiser Brixental een van de populairste van de skigebieden Oostenrijk.

In dit deel van Oostenrijk zijn de Alpen niet ruw of steil, ideaal voor een groepshuis van Chalet Oostenrijk. Glooiende niet al te hoge bergen geven je wintersportvakantie een sfeervolle smaak. Het grootste deel van de pistes is blauw en rood en voor kinderen zijn er overal speciale kinderpistes met eigen liftjes, wat het gebied tot een echt familieskigebied maakt.
Op en langs de pistes zijn ruim 70 restaurants en sfeervolle skihutten om wat te drinken of te eten. En in de diverse Schirmbars kan de skidag perfect worden afgesloten. Mocht je daarna nog zin hebben: in Westendorf en Söll kun je op sommige avonden nog een afdaling maken op een verlichte helling! Van de skigebieden Oostenrijk wordt dit gebied bijna het meest bezocht.

Vanuit alle plaatsen zijn de pistes direct met moderne liften of gondels bereikbaar. De groepshuizen van Chalet Oostenrijk liggen er vlakbij. Soms moet je er wel eerst met de skibus of auto naartoe, afhankelijk van de plaats van de accommodatie in het dorp. chalet_oostenrijk_wilderkaiserHet gebied beschikt over 90 moderne liften en gondels en vanuit Ellmau gaat zelfs een bergtreintje naar de Hartkaiser. Via de Ki-West afdaling is er tegenwoordig ook een verbinding met het skigebied Kitzbühel-Kirchberg waardoor het skiplezier alleen maar groter is geworden.

Boarders kunnen terecht in het funpark Boarders Playground bij Westendorf. Het is gesplitst in een deel voor beginners en een deel voor professionals, zodat ieder op z’n eigen niveau kan boarden.

In het gebied ski je tussen 620 en 1957 meter hoogte. Het gebied, waar de huizen van Chalet Oostenrijk liggen,  is dus niet geheel sneeuwzeker, zeker aan de kant van Brixen im Thale liggen de hellingen pal in de zon. Gelukkig zijn er zo’n 1400 sneeuwkanonnen die bij een tekort aan sneeuw worden ingezet. Hierdoor kan tot begin april volop geskied worden.

Kijk voor meer informatie op de site van dit skigebied (klik hier).

Wil je weten of deze accommodatie nog beschikbaar is?

Stuur een email naar barteljorisstraat@gmail.com
Vermeldt de gewenste huurperiode en het aantal personen. Vermeldt ook om welk huis het gaat!
Dan sturen wij zo snel mogelijk een reactie, meestal binnen een werkdag. Je kunt ook even bellen, telefoonnummer 0612401357 (na 14 uur).